Tosirakkautta on valmistaa toiselle voileipä

Kun ihminen keksi leikata leivän kämmenen kokoisiksi viipaleiksi, ladata päälle lihaa ja juustoa ja kutsua sitä ateriaksi, oli ihme syntynyt.

Voileipä, sänkkäri – leipä ynnä levitteet ja täytteet toimii aina, mahdollisuudet ovat rajattomat. Yksi tekee voileivän aina samalla tyylillä, toinen katsoo mitä jääkaapista löytyy ja soveltaa. Kolmas etsii resepteistä inspiraatiota ja rakentaa leivistään taideteoksia.

Jos mulla olisi aina jääkaapissa kaikkea haluamaani, mä tekisin voikkarini näin:

Image

Voileipä on ruokamaailman uusi musta, I say. -Eikä ainoastaan siksi, että ne sattuu MUN mielestä olemaan maailman nerokkain keksintö ja tykkään syödä voikkareita, vaan koska ympärilläni on paljon muitakin ihmisiä, jotka tuntevat voileipää kohtaan yhtä suurta intohimoa. Four people can’t be wrong. 

Ja niin syntyi The Sandwich Calendar. Kalenteri vuodelle 2014: 53 viikkoa, 53 voileipäreseptiä – 112 sivua voileipärakkautta. Ja se tulee painosta 10.12., eli ihan kohta! Työryhmään kuuluvat kuvaaja Marko Rantanen, graafikko Pia Sissala, voileipäkokki Susanna Kivisilta, sekä toinen voikkarikokki meikä. Olen niin ylpeä, että meinaan pakahtua!

Image

week_05

week_01

Kalenteria saa tilattua täältä, se maksaa 27 € + postituskulut, mutta jos olet Helsingissä, voit myös piipahtaa My O My -liikkeisiin, jotka myyvät Sandwich Calendaria.

Tässä hetkiä The Sandwich Calendarin synnytysvaiheista. Sen hetken, kun pitelen sylissäni painotuoretta, omaa Sandwichcalendariani, jaan Instagramissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s