Grillistä maanantain lounaaksi

Taas on hyvä hetki hehkuttaa grillattua kanaa, onhan grillikausi virallisesti alkanut. Viimeeksi kun kokkasin broilerista, jaoin reseptin täydelliseen kanakeittoon, nyt on sopiva hetki vinkata, miten tehdä yhden hengen pikalounas viikonlopun grillikanajämistä.

Oivallus! -quesadillat

1 tomaatti

kevätsipulin varsia

limen mehua

ripaus suolaa

½ avocado, viipaloituna

100 g grillattua kanaa

2 rkl maustamatonta jogurttia tai creme fraichea

juustokuminaa, paprikajauhetta, mustapippuria

chilikastiketta

juustoa (ihan mitä vaan kaapista löytyy), raastettuna

2 Pågen Oivallus! Kuitupalaa

vihreää chiliä

(korianteria, jos löytyy!)

 

Lämmitä uuni 200-asteiseksi grilliasetuksella.

Kuutioi tomaatti pieneksi. Hienonna kevätsipulin varret. Yhdistä pienessä kulhossa ja purista päälle limen mehua, ripottele suolaa ja sekoita. Anna maustua sillä välin kun valmistat kanaleivät.

Revi yli jäänyt kana ja sekoita jogurtin/creme fraichen kanssa. Mausta paprikajauheella, juustokuminalla, pippurilla ja chilikastikkeella. Jaa kana leiville. Raasta päälle juustoa ja paista uunissa, kunnes juusto on hieman sulanut ja leipä paahtunut.

Aseta avocadon viipaleet leiville ja lusikoi päälle salsaa. Viimeistele vihreällä chilillä ja syö heti.

Tämä resepti on maanantainen jääkaapin-jämät-muunnos Pågenille tekemästäni kanaquesadillareseptistä. Käy tsekkaamassa alkuperäinen resepti täältä

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s