Meri-Tuuli

Kiitos kun tulit sivuilleni!

Tämä on Roihuvuoren Käpy & Kantarelli. Olen Meri-Tuuli Väntsi ja Käpy & Kantarelli on firmani, jonka perustin vuonna 2011. Teen ruokakuvauksia, stailaan ruokaa mainoksiin ja tuotan reseptiikkaa eri yritysten tarpeisiin. Ja rakkainta minulle on valmistaa ruokaa
ihmisille. En ole bloggaaja, mutta silloin kun töissä on hiljaista, laitan kotona ruokaa sydämeni kyllyydestä ja jaan ideoitani myös täällä kun ehdin.

Taustani on tv-alalla, jonka parissa aloitin vuonna 2000. Toimin sekä kameran edessä että sen takana ja tätä nykyä konsultoin ruokaohjelmia tai teen niihin ruokatuotantoa, eli mm. tilaan ohjelmaan tarvittavat raaka-aneet tai sovin sponsoreita.MT_töhöttää_birria

Tv:n lisäksi olen toiminut cateringyrittäjänä vuodesta 2006, sillä kokin ammatti on ollut haaveeni jo pienestä pitäen. Ruokani on rouheaa ja värikästä ja ammennan ideoita maailmanmatkoiltani ja inspiroidun tuoreiden hedelmien ja vihannesten äärellä. Parhaimmillaan olen kun pääsen grillaamaan tai keitraamaan rentoja kekkereitä. Teen cateringiä pienistä illanistujaisista aina 200 hengen juhliin.

Foodstylingin pariin päädyin mainoscateringmaailman kautta ja olen stailannut tv-mainoksia yli 10 vuotta. Liikkuvan kuvan ohella teen myös printtimainoksia ja ruokatoimittajan työtä sekä hoidan kuvausjärjestelyjä eri asiakkaille.

Olen julkaissut kaksi keittokirjaa, Mökin Keittokirjan (WSOY 2015) ja Pataruokaa (WSOY 2016) ja ollut myös avustamassa muiden keittokirjojen syntymisessä.

Ääntäni kuulet joka viikko Radio Helsingin Ruokatunti -ohjelmassa, jota juonnan yhdessä Pipsa Hurmerinnan kera. Ja Lidlin sivuilla on kymmeniä ihania reseptejäni, käy tutustumassa!

Vapaa-ajalla hengaan mieheni, poikamme ja kahden siamilaisen kissamme kanssa tai reissaan ja ihmettelen maailman menoa. -Ja tietenkin herkuttelen!

Meri-Tuuli

Portoflioni löytyy salasanan takaa, joten jos haluat tehdä yhteistyötä tai tutustua työnaytteisiini, laita minulle sähköpostia !

Thank  you for visiting my page!

This is Roihuvuoren Käpy & Kantarelli. My name is Meri-Tuuli Väntsi and Käpy & Kantarelli is my company, founded in 2011. I work as a foodstylist and write recipes and also organise food photography shoots. But what I most love, is cooking for people. I’m not a blogger, but when I’m not busy at work, I love to cook my heart out and occasionally might post something about it here.

My background is in TV, where I’ve worked since the year 2000. You can spot me on both sides of the camera and nowadays I also work a lot in pre-production by consulting food programmes or being in charge of the food production and food props.

In addition to working on telly, I have catered professionally since 2006. Since a child my vocation was to cook. My food is robust and colourful and it’s an eclectic mix of influences I pick up on my travels or by milling at the veg department. Give me a barbecue and I’m in my element or let me host a relaxed party and I’ll feel at home. I’ll cater anything between a small cozy dinner to a 200 head casual buffet.

Craft services for the film industry introduced me to the world of foodstyling in commercial films, of which I now have accumulated experience of over 10 years. I also style food for print and every now and then organize shoots and write about food for magazines.

I have made two cook books, Mökin Keittokirja (Summer Cottage Cooking; WSOY 2015) and Pataruokaa (A Book of Stews; WSOY 2016), but I’ve also helped with other cookbooks.

You can hear me weekly on Radio Helsinki, where I co-host a radio show Ruokatunti with Pipsa Hurmerinta about food culture in Helsinki. And for easy and delicious recipes by me, visit Lidl’s page!

In my free time I hang out with my husband, our son and our two siamese cats or I travel the world in search of the next amazing thing to see or eat.

Meri-Tuuli

My portfolio is password protected, so if you would like to check it out or discuss working together, send me an email !

Meri-Tuuli Lindström (Väntsi)

Mainokset

3 Comments Lisää omasi

  1. Anni sanoo:

    Hei! Olisiko sinulla hyviä ravintolavinkkejä Lissaboniin ja Sintraan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s